Een warm begin van een heerlijke wandeling in gebied Kleine Meer

Datum: 
zondag 6 december 2015 - 13:00
Startplaats: 
Beheer- en Recreatieschuur De Brabantse Wal, Abdijlaan 43a te Ossendrecht

Zondag 6 december bent u van harte welkom bij de Beheer- en Recreatieschuur De Brabantse Wal in Ossendrecht voor een heerlijke kop warme erwtensoep. Deze dag ontvangen vrijwilligers van Natuurmonumenten de bezoekers tussen 13.00u en 16.00u  en zorgen voor een warm begin van de wandeling in het natuurgebied Kleine Meer in Ossendrecht.

Het natuurgebied Kleine Meer is onderdeel van het Grenspark de Zoom – Kalmthoutse Heide. Het is er heerlijk wandelen, maar veel mensen kennen het gebied nog niet zo goed. Vanuit dit punt kun je vele wandelingen in de omgeving starten en er ligt een leuke Konijnenroute voor het hele gezin.
Om dit gebied wat meer bekendheid te geven, wordt er deze dag speciaal voor de bezoekers een warm welkom georganiseerd! De vrijwilligers vertellen u over de verschillende recreatiemogelijkheden, de bijzonderheden en de leuke wetenswaardigheden over dit gebied. Kom langs en geniet van een heerlijke kop erwtensoep en ontdek wat Kleine Meer u te bieden heeft!

Praktische informatie
U kunt  uw auto parkeren bij de Beheer- en Recreatieschuur De Brabantse Wal, Abdijlaan 43a te Ossendrecht. Van daaruit kunt u het gebied in om te wandelen. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Organisatie: 
Natuurmonumenten
Website organisatie: 
www.natuurmonumenten.nl/agenda
Contact e-mailadres: 
b.decraen@natuurmonumenten.nl
Kosten: 
gratis
Opmerkingen: 
Graag aanmelden bij: https://www.natuurmonumenten.nl/activiteiten/erwtensoep-in-werkschuur-brabantse-wal/2015-12-06t1300
Type activiteit: