Strips in het park - Arboretum Kalmthout

Datum: 
zondag 5 juli 2015 - 10:00
Startplaats: 
Arboretum Kalmthout, Heuvel 2, 2920 Kalmthout

Strips in het park - 10u tot 17u

Op zondag 5 juli gaat in het Arboretum Kalmthout voor de eerste keer ‘Strips in het park’ door met tal van speelse activiteiten, educatieve workshops, een stripbeurs en uiteraard gezellige standen met catering.
Er zijn bangelijke attracties, 5 mega-coole stripspringkastelen en verschillende partners, o.a. WWF, Suske en Wiske-Kindermuseum en het Regionaal Landschap De Voorkempen zijn er met stripinitiatieven. Ook alle gemeenten van de Striproute zetten hun stripfiguur in de kijker. Het Arboretum Kalmthout voorziet enkele geleide wandelingen.

De Vroente zet die dag het album De Beestige Brug in de kijker en daagt iedereen uit om mee het beestige avonturenparcours af te leggen. Doe mee met Suske en Wiske en ervaar zelf hoe het is om als insect, vogel of zoogdier door het verkeer te razen. Elke deelnemer die de hindernissen ‘overleeft’, ontvangt een strip van De Beestige Brug.

Voor iedereen die wild is van strips of natuur is het vertoeven op het domein alleen al een aanrader.

Het Regionaal Landschap De Voorkempen (RLDV) organiseert een familiefietstocht in de Voorkempen langs de boombruggen, met als eindbestemming het Stripfeest. Ook wie deze activiteit mee doet kan de strip krijgen.

Prijs: € 10, kinderen 6 tot 12 jaar € 5 / Jaarkaarthouders Arboretum € 4 
Koop hier je tickets in voorverkoop  € 8, kind € 4

Meer info over de stripdag: info@arboretumkalmthout.be of 03/666 67 41
Meer info over de activiteit van de Vroente: devroente@lne.vlaanderen.be of 03/620 18 30
Meer info over de activiteit van het RLDV: info@rldevoorkempen.be of 03/312 87 11

Organisatie: 
Arboretum Kalmthout ism De Vroente en RLDV
Type activiteit: