Junior Ranger kamp zomer 2014 is volzet!

De inschrijvingen voor het natuurkamp kwamen dit jaar wel heel vlot binnen, het maximum aantal van 20 deelnemers werd snel gehaald. Momenteel hebben we al een wachtlijst, mocht er iemand op het laatste nippertje afvallen.
 
Het Junior Ranger Kamp wordt jaarlijks op initiatief van het Grenspark georganiseerd, dit jaar al voor de 9de maal. Jongeren tussen 13 en 17 jaar, met interesse voor de natuur, krijgen gedurende een week op een leuke manier alles te zien over de dieren, bomen en planten die er zijn in het Grenspark. Ze gaan op stap met de boswachter en werken zoals de echte natuurarbeiders, ze gaan op zoek naar bijzondere planten- en diersoorten, onderzoeken wat er in het water van de vennen leeft, leren vogels herkennen en observeren en nog veel meer. En tussendoor is er tijd genoeg voor spelletjes en het maken van plezier.
 
Wie interesse heeft voor het kamp van volgend jaar (zomer 2015), stuurt best een mailtje naar info@grensparkzk.be, dan word je als eerste verwittigd of en wanneer het kamp volgend jaar zal doorgaan.
 
Tekst : Grenspark