Nieuw in het Grenspark: Piknikservice door de Piknikfabrik

Datum: 
donderdag 30 juni 2016

Zin in een piknik op een prachtige locatie, maar geen zin om eerst te koken en alles mee te sjouwen? Maak dan gebruik van de Piknikfabrik. De mensen van de Piknikfabrik fabriceren een piknikpakket naar keuze en leveren het op de gewenste locatie in of rondom het Grenspark met een elektrisch autootje. Deze service is inclusief hapjes, drankjes, piknikdekentje en echt servies. De locatie, de natuur en de rust krijgt u er vanzelf bij. Het ‘piknikpakket’ wordt ter plaatse in een afgesloten koffer geleverd. Met een geheime code kan je de ‘piknik’ openen. Nadien wordt alles opgehaald zodat je zelf niet hoeft af te wassen.

Het Grenspark de Zoom – Kalmthoutse Heide stelt 8 locaties - zowel aan Vlaamse als aan Nederlandse zijde - ter beschikking, in en rondom het natuurgebied. Alle locaties liggen aan wandel- of fietsroutes, dus ideaal om een wandeling of fietstocht te combineren met een heerlijke piknik.

De inhuldiging van de eerste piknik vondt plaats op 30 juni 2016 in het Grenspark op de schitterende locatie aan De Gloriëtte in het Ravenhof. Lukas Jacobs, burgemeester van Kalmthout en Martin Groffen, wethouder gemeente Woensdrecht, openden alvast de eerste piknikkoffer. De zussen Tine en Annemie Hendrickx; de bedenkers van de Piknikfabrik deelden de glaasjes uit. Groot en klein kon alvast proeven van de heerlijke hapjes die goed gesmaakt werden.

Vanaf 1 juli gaat de Piknikfabrik van start en kunnen bestellingen geplaats worden via hun website. Bestellen kan het hele jaar door, voor groepen vanaf 6 personen. Per verkochte piknik wordt er 2,5 euro aan het Grenspark geschonken, voor natuur-, recreatie- en educatie-ontwikkelingen in het Grenspark.

 Winterpicknick - Genoeg getafeld met kerst?
Trek erop uit in de natuur en geniet onderweg van een winterse picknick van de Piknikfabrik.
 
De Piknikfabrik levert vers bereide en kant-en-klare picknickpakketten in het Grenspark De Zoom-Kalmthoutse Heide in de provincie Antwerpen.  
 
Van 10 december 2016 tot en met 12 februari 2017 biedt de Piknikfabrik ook picknicks met een feestelijk tintje aan: een Winterse Heideborrel met worstenbroodjes, mini-quiches, winterscones en heidejenever, of voor de grotere honger Stoverij op de Hei met een stoofpot naar keuze en brood. Deze pakketten worden aangevuld met seizoenscake, koffie, thee en appelsap van de boer. En tijdens de eindejaarsperiode tovert de Piknikfabrik de picknicktafel om tot een gezellige feestdis.
 
Bestellen kan vanaf 10 personen. Inclusief zijn fleece-dekentjes, tafeldecoratie en servies. Leveren en ophalen gebeurt met een elektrische wagen. De meeste locaties in het Grenspark De Zoom-Kalmthoutse heide hebben vaste picknickbanken en zijn gemakkelijk toegankelijk. Extra's als warme chocomelk, glühwein, bieren, wijnen, fruitsla kunnen eenvoudig bijbesteld worden, zo hoef je niets mee te sleuren.

Info:
www.piknikfabrik.be of www.piknikfabrik.nl
info@piknikfabrik.be of info@piknikfabrik.nl
tel +32 472 222 07