Vrijwilligers gevraagd

Het Grenspark kan al jaren rekenen op een groot aantal vrijwilligers voor de monitoring en de controle en onderhoud van de wandelpaden, en daar zijn we hen heel dankbaar voor.
Maar we kunnen regelmatig nog wel meer hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het organiseren van speciale evenementen, bij kleine klussen, bij van alles en nog wat. Voor ons is het kunnen aanspreken van een groepje handige vrijwilligers een mooie uitkomst. En voor de vrijwilligers biedt het kans om gezamenlijk iets te kunnen betekenen voor dit fantastische gebied. We bieden u uiteraard een vrijwilligersvergoeding aan.

Een van de komende evenementen is het Stilteweekend (met name vrijdag en zaterdag 28 en 29 oktober). Ook daarvoor kunnen we mensen gebruiken die ons willen helpen met het opzetten en afbreken van de tentoonstelling en andere hand- en spandiensten.

Dus wie graag een handje komt toesteken tijdens het laatste weekend van oktober is zéér welkom. Meldt u dan aan. Mocht u dán niet kunnen, maar toch willen meedraaien in een Grensparkvrijwilligerspool, dan kunt u zich uiteraard ook melden.
We horen graag van u..!

Aanmelden kan via: info@grensparkzk.be of  via 03/6676498