Waterwandeling door de natuur van de Brabantse Wal

Datum: 
woensdag 17 mei 2017 - 14:00
Startplaats: 
Volksabdij, Onze Lieve Vrouwe Ter Duinenlaan 199, 4641 RM Ossendrecht, Nederland

Van 12 tot en met 21 mei 2017 is het de Week van Ons Water in Nederland. Door het hele land zijn er activiteiten om meer te weten te komen over water(beheer). Zin in een leuk uitje voor het hele gezin? Maak een wandeling door de natuur van de Brabantse Wal. Je loopt met een gids de nieuwe ‘kikkerwandeling’. Hij vertelt over het gebied waar Evides Waterbedrijf haar drinkwaterwinning heeft. Kom alles te weten over drinkwater: waar komt het vandaan, hoe maken we het? En hoe zuiveren we drinkwater? Ook is er aandacht voor de natuur. Wat groeit, bloeit en leeft er nu eigenlijk in de bossen van dit gebied? 
 
Kom opwoensdag 17 mei naar De Volksabdij in Ossendrecht en wandel mee! Ga naar Evides.nl/weekvanonswater voor meer informatie en aanmelden. De wandeling start om 14.00 uur. (Duur 1,5 uur)
 
Tip:Bezoek ook het VVV i-punt bij de Volksabdij (ingang restaurant). Hier vind je o.a. meer informatie over drinkwater op de Brabantse Wal, kom je meer te weten over klimaatverandering en krijg je tips voor regenwateroverlast (geopend van 12 - 21 mei, 10.00 – 17.00 uur).

Organisatie: 
Evides
Contact e-mailadres: 
educatie@evides.nl
Kosten: 
Gratis
Opmerkingen: 
Inschrijven via educatie@evides.nl Bij inschrijving graag erbij vermelden met hoeveel personen je komt. Aanmelden kan t/m 16 mei. Je ontvangt een bevestiging.
Type activiteit: