Picknick gaat door!

Picknick gaat door? Ja ook in de winter gaat de Piknikfabrik door met het aanbieden van picknicks. Tot 12 februari staan er enkele feestelijke picknicks op het menu (inclusief fleecedekentjes en wie weet wat sneeuw?)
Maar de samenwerking tussen het Grenspark en de Piknikfabrik gaat ook daarná door. De evaluatie van dit –sinds 1 juli 2016 nieuwe initiatief- heeft positieve resultaten opgeleverd. Binnen het Grenspark werden het afgelopen jaar op 8 locaties picknicks aangeboden; deze kan men bestellen via de website van de Piknikfabrik welke ze dan ter plaatse aflevert in een kist en deze ook weer ophaalt. En dat is sinds 1 juli maar liefst voor ruim 800 (!) personen gedaan. Vaak in verband met een verjaardag of ander feestje maar ook als verenigingsactiviteit of onderdeel van een wandeling.
Uit de evaluatie bleek dat de klanten enthousiast reageren en het aanbod lekker, lokaal en verzorgd vinden. De Piknikfabrik is hier dik tevreden over. En het Grenspark ook. Omdat we zo laten zien dat dit kwalitatief hoogstaande en soortenrijke natuurgebied juist ook kansen biedt voor unieke ervaringen. Maar ook omdat per picknick een bedrag aan het Grenspark wordt gedoneerd. In het eerste halfjaar is er zo al ruim 1700 euro geschonken aan het Grenspark. Zo kunnen we dergelijke initiatieven ook weer in de toekomst ondersteunen.
Volgend jaar komen er nog enkele locaties bij (ook enkele binnenlocaties) maar daar hoort u nog over. Het Grenspark nodigt u alvast van harte uit.

Meer info : www.piknikfabrik.be.