Proef de Stilte 2019: Avondwandeling op zaterdag 26 oktober

Het Grenspark Kalmthoutse Heide is een groot aaneengesloten en grensoverschrijdend natuurgebied. Zowel in Vlaanderen als in Nederland is het aangeduid als stiltebegied. Elk jaar zetten we de beleving van de stilte en van de natuur in de kijker op de Dag van de Stilte. Dit jaar wordt er ook op zaterdagavond 26 oktober een stilte-activiteit georganiseerd. Let op, deze heeft een andere locatie dan de activiteiten op zondag!

 19u30 - 21u30: Avondwandeling voor de Dag van de Stilte
Ter ere van de Dag van de Stilte kan je zaterdagavond mee wandelen in het grote bos van graaf Moretus. We starten de wandeling met een meditatie en een pleidooi over de dag van de stilte. Daarna gaan we op pad door en in stilte, stoppen we onderweg bij een boom en voelen de kracht en de energie. Doordat we in het donker wandelen worden we niet geconfronteerd met allerlei afleidingen, ontstaan er meer momenten om te genieten en komen we dichter bij ons gevoel met de natuur. Het parcours is max. 4 km.

- Locatie: Oudbroek 2 te 2940 Stabroek - B. We verzamelen bij de bank voor het kasteel Ravenhof vanaf 19u20. Wees op tijd dan geef je gezelf de ruimte om aan te komen.
- Begeleiding: Patrick Fasseur
- Benodigdheden: zaklampje, voldoende warme kledij, wandelschoenen en regenkledij indien nodig
- Inschrijven via: patrickfasseur1@gmail.com  of via 0032 485 829 313