Proef de Stilte: oefeningen voor hart en ziel

Op de dag van de stilte, op 28 oktober, organiseren Diedt Ribbens, Pieter van der Stighelen en Inge Bos activiteiten voor hart en ziel.

Let op: Zondag 28 oktober 2018 wordt de klok een uur teruggedraaid vanwege de wintertijd! Hou hier rekening mee!

1. Wandeling met taijiquan
- Vertrek: De Vroente, Putsesteenweg 129, te 2920 Kalmthout
- Start: Van 10u00 – 12u00 
- Begeleiding: Diedt Ribbens
- Prijs: gratis.
- Aanmelding niet nodig
We maken een wandeling door het Stiltegebied en stoppen op enkele mooie plekjes om enkele oefeningen te doen.
Bij het oefenen gaan we op zoek naar de stilte binnen in onszelf. We geven aandacht aan onze bewegingen, we concentreren ons op onze houding... dieper bewustzijn geeft een grotere kans om deze stilte te ervaren.

2. Yoga bij - OM -
- Locatie: yogaruimte, holistisch centrum -OM-, Frans Raatsstraat 116, te 2920 Kalmthout
- Start: inloop vanaf 10u00 (aansluitend na de ochtendwandeling) yogales: 10u15 – 11u45
- Begeleiding: Pieter Van der Stighelen
- Prijs: gratis/max. 10 personen
- Aanmelding noodzakelijk via: info@holistisch-centrum-om.be
In de yogaruimte van het holistisch centrum -OM- zal voor de ‘Dag van de Stilte’ een yoga-initiatieles gegeven worden door Pieter Van der Stighelen voor maximaal 10 personen aansluitend aan de ochtendwandeling. De yogales duurt 90 minuten. Het holistisch centrum -OM- bevindt zich naast de ingang van het natuurgebied (de Ster - kruispunt Frans Raatsstraat - Kastanjedreef).
De yogales is gericht op het bereiken van innerlijke stilte en rust. Ze is voor iedereen toegankelijk. Ervaring is niet nodig. Alle benodigdheden zoals matjes e.d. zijn aanwezig, er wordt ook yogi tea voorzien. 

3. Stiltemeditatie bij - OM
- Locatie: yogaruimte, holistisch centrum -OM-, Frans Raatsstraat 116, te 2920 Kalmthout
- Start: inloop vanaf 12u30 (aansluitend aan de speurtocht naar vogels of na het middagmaal na de yoga) meditatie: 12u30 – 13u30
- Begeleiding: Inge Bos
- Prijs: gratis/max. 16 personen
- Aanmelding noodzakelijk via: info@holistisch-centrum-om.be
In de yogaruimte van het holistisch centrum -OM- zal voor de ‘Dag van de Stilte’ vanaf 12:30 uur een stiltemeditatie doorgaan begeleid door Inge Bos ofwel in dezelfde ruimte ofwel buiten afhankelijk van het weer. We ronden af om 13.30 uur. 
Het holistisch centrum -OM- bevindt zich naast de ingang van het natuurgebied (de Ster - kruispunt Frans Raatsstraat - Kastanjedreef). Ervaring is niet nodig. Alle benodigdheden zoals kussens en matjes e.d. zijn aanwezig, er wordt ook yogi tea voorzien.  De inschrijvingen zijn beperkt tot 16 deelnemers, aanmelden kan via info@holistisch-centrum-om.be.